Polo

Volkswagen Polo Basis
Comfortline
Highline
Trendline
 

Novi Polo Vam sada pruža više prostora, veću udobnost, sigurniju vožnju. Sve to ga stavlja u sam vrh svoje klase, što dokazuje izbor za automobil 2004 godine. Okretan, brz, stabilan sa njih ste uvek zadovoljni.

Karoserija.
Bešumnost garantuje ne samo tih motor već i karoserija koja je sa velikom preciznošću sklapana. Potpuno pocinkovana karoserija sa garancijom od 12 godina osavlja Vas bezbrižnim i zadovoljnim.

Bezbednost.
O sigurnosti brinu najnovija tehnička dostignuća koja su ugrađena u Polo. Aktivnu sigurnost čine: prednje disk kočnice, servouređaj kočnica, ABS, elektronski program stabilizacije (ESP) uklj. elektronsku blokadu diferencijala (EDS) i regulaciju pogonskog proklizavanja (ASR). Pasivna sigurnost: na osnovu kvalitetne konstrukcije pri sudaru se absorbuje velika količina energije, motor i mjenjač se odvajaju od karoserije kako bi se sprečilo njihovo dalje prodiranje u unutrašnjost vozila, papučice se pri frontalnom sudaru pomiču u stranu i time ne ugrožavaju vozača. Prednji i bočni vaydušni jastuci spreda, automatski sigurnosni pojasevi sa tri tačke pričvršćivanja. O bezbednosti najmlađih brine Isofix-priprema.

Modeli.
Zavisno od opreme Polo se proizvodi u sledećim modelima:
Basis.
Comfortline.
Trendline.
Highline.

Oprema.
Spoljna oprema.
Celicni tockovi 5 J x 14 s radkapnama, pneumatici 165/70 R 14, zadnji i bocni pokazivaci pravca u beloj boji, krovna antena, glavna svetla i pokazivaci pravca ispod zajednickog prozirnog stakla, potpuno pocinkovana karoserija, bocne zaštitne lajsne crne boje, branici u boji vozila i zaštitne lajsne crne boje, zelena termoizolaciona stakla, lakiranja: candy bela i summer plava
Unutrašnja oprema.
Držac za caše napred, kaseta za odlaganje na armaturnoj ploci, kasete za odlaganje u prednjim vratima, prekrivac prtljažnika, enterijer od štofa dezena "Magic", volan (4-kraki), centralna konzola, deljiva zadnja klupa i naslon u razmeri 1/3 prema 2/3, visinski podesiva prednja sedišta.
Sigurnosna oprema.
2 naslona za glavu napred, trece stop svetlo, vazdušni jastuci za vozaca i suvozaca, automatski sigurnosni pojas s tri pricvrsne tacke pozadi (za 4 vrata s nameštanjem visine), automatski sigurnosni pojas s tri pricvrsne tacke napred, s nameštanjem visine i zatezacem pojasa/ isofix-priprema (za pricvršcivanje 2 decija sedišta na zadnjoj klupi), samoventilirajuce disk kocnice napred, elektronska blokada protiv krade, rezervni celicni tocak.
Elektronika / funkcionalna oprema.
2 svetla za čitanje napred, pepeljara u armaturnoj ploči osvetljena, spoljni retrovizori podesivi iznutra, na vozačevoj strani asferno, na suvozačevoj konveksno, grejač zadnjeg stakla sa tajmerom, uređaj za pranje i brisanje zadnjeg stakla, uređaj s intervalnim uključivanjem, sistem grejanja i ventiliranja sa 4-stepenim ventilatorom i zatvorenim protokom vazduha, unutrašnje svetlo napred s odgodenim isključivanjem i kontaktnim prekidačima u prednjim vratima, osvetljenje instrumenata plavo, s regulacijom, crveni noćni dizajn za prekidače, umetak instrumentne table s elektronskim brzinomerom, brojačem kilometara i dnevne kilometraže, obrtomer, kontrolne sijalice i pokazivač intervala servisiranja, volan podesiv po visini i dubini, ogledala za šminkanje u štitnicima od sunca, 4 zvučnika napred, izvedena kao dva dvosistemska zvucnika, brisači stakla sa stepenastim intervalnim uključivanjem, servo upravljač elektrohidraulični (regulisanje zavisno od brzine vožnje), filter za prašinu i polen, poklopac rezervoara goriva sa zaključavanjem, zvučno
upozorenje za neisključena svetla.
Volkswagen Polo
Modeli
Polo
Top

Zadnja promjena